Uw evenement in het Streekmuseum

De monumentale boerderij met zijn prachtige pronkkamer, de overdekte rijtuigenschuur, het ruime binnenterrein en de multifunctionele tuinzaal van het streekmuseum bieden volop mogelijkheden om uw eigen evenement te organiseren.

 

Uw eigen evenement

In het museum worden zeer regelmatig allerlei soorten activiteiten georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan markten, lezingen, concerten en kinderworkshops. Het museum initieert deze activiteiten ofwel zelf, ofwel samen met een van de organisaties waarmee het museum gelieerd is. Maar ook voor verenigingen, bedrijven, particulieren en andere organisaties stellen wij onze ruimtes ter beschikking om uw eigen evenement op onze unieke locatie te kunnen organiseren. 

 

Heeft u iets te vieren?

Ook biedt het Streekmuseum arrangementen aan met een mix van cultuur, culinair, natuur en sfeer. Voor groepen vanaf 15 

personen kunnen wij op dinsdag t/m zaterdag, na afspraak, en altijd uitsluitend in combinatie met een bezoek aan ons museum*, vele soorten maatwerk-arrangementen aanbieden. (* geldt niet voor trouwerijen).


Informatie

Heeft u vragen? Of wilt u een arrangement reserveren? Neem dan contact op met Veena Balder.  Zij is op dinsdag en donderdag te bereiken via 0180-514866 of via  info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl.