Nieuws

Natuurworkshop: WAS het GOED

Natuurworkshop WAS het GOED
Natuurworkshop: WAS het GOED. Rondom de huidige tentoonstelling: ONDER het GOED bij het Streekmuseum Krimpenerwaard, hebben we speciaal een kinderworkshop in het leven geroepen!
Op zaterdag 20 april nodigen we jullie van harte uit voor deze workshop in het Streekmuseum Krimpenerwaard, georganiseerd door onze natuurjuf Marjan Pols-de-Pee. Deze workshop, genaamd “WAS het GOED”, belooft een middag vol plezier, educatie en culinaire avonturen voor kinderen van 4-12 jaar, samen met een volwassen begeleider.
Wat staat er op het programma?
  • Workshop “WAS het GOED”: Ga samen met je kinderen op een ontdekkingsreis en leer hoe je op een creatieve en speelse manier de natuur kunt ervaren. Ontdek de geheimen van ons lokale ecosysteem en leer waarom het zo belangrijk is om goed voor onze omgeving te zorgen.
  • Natuurlijke schoonmaakproducten maken: Leer hoe je eenvoudige en milieuvriendelijke schoonmaakproducten kunt maken met natuurlijke ingrediënten. Ontdek hoe je zelfgemaakte reinigers kunt gebruiken om je huis op een duurzame manier schoon te houden.
Belangrijke details:
Datum: Zaterdag 20 april
Tijd: 14:30 – 16:00 uur
Prijs: Gratis (ja, je leest het goed, deelname is helemaal gratis!)
Leeftijd: Kinderen van 4-12 jaar, vergezeld door een volwassen begeleider
Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard, in de tuinzaal
Aanmelden: Graag via synerkri!
Mis deze unieke kans niet om samen met je kinderen de magie van de natuur te ervaren en een gezellige middag door te brengen in het prachtige Streekmuseum Krimpenerwaard. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op deze inspirerende workshop!