Donateur worden

Bijdragen aan hét centrum voor cultuur, historie en erfgoed in de Krimpenerwaard? Word dan donateur van het Streekmuseum! Dankzij de steun van een grote groep trouwe donateurs kan het Streekmuseum Krimpenerwaard waardevolle activiteiten, interessante tentoonstellingen en een leerzaam educatieprogramma ontwikkelen.

Particulieren die doneren aan culturele ANBI’s krijgen verschillende financiële voordelen. Op de website van de Rijksoverheid is alle informatie te vinden over deze voordelen.

Donateur worden?

  • Meld je aan via onderstaand formulier
  • Maak een gewenst bedrag over (jaarlijks minimaal € 20,–) naar NL98 RABO 0120707128
  • Voeg in de beschrijving toe: Donateur [naam]

Vrije toegang of korting

We houden onze donateurs op de hoogte van alle museumactiviteiten via de nieuwsbrief. Daarbij krijgen donateurs en diens gezinsleden het hele jaar door gratis toegang tot het museum. Ook word er jaarlijks een donateursborrel georganiseerd om de groep te bedanken.

Word donateur

  • Al vanaf 20 euro per jaar bent u donateur. Maak het bedrag over naar NL98 RABO 0120707128. Vermeld daarbij “Donateur: Naam”. We gebruiken uw adres gegevens enkel om u op de hoogte te houden van wat er in het museum speelt en om u af en toe een bedankje te sturen voor uw donatie.

Grote vriend

Om het museum ook in de toekomst gezond te houden, streven wij ernaar een duurzame band op te bouwen met bedrijven uit de omgeving van het Streekmuseum, zodat wij onze financiële basis kunnen versterken.

Voor deze groep bedrijven is de kring van ‘Grote Vrienden’ opgericht. Als grote vriend houden we je op de hoogte van alle museumactiviteiten en nodigen we je uit voor exclusieve evenementen. In overeenstemming bespreken we verschillende voordelen die we kunnen bieden, zoals het beschikbaar stellen van onze ruimtes voor bedrijfsevenementen, speciale rondleidingen of teamuitjes.

Voor meer informatie en een afspraak kunt u contact opnemen met Hilde van den Berg (directeur): h.vandenberg@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of op telefoonnummer: 0180 514866.