Knutselworkshop "Koffiezakjes-vlinders"

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er tijdens de schoolvakantie o.a. op donderdag 13 juli en donderdag 3 augustus 2017 een leuke knutselworkshop georganiseerd die in het teken staat van ‘Koffie’. In deze vakantieperiode is namelijk in het museum de tentoonstelling ‘Koffietijd’ te bewonderen. Met de knutselworkshop haken we hier natuurlijk op in.

 

Mobile van wilgentakken

De kinderen maken een mobile van wilgentakken, waarbij van koffiezakjes vlinders worden gemaakt, die uiteindelijk sierlijk zullen bewegen en fladderen als ze in aanraking komen met een zuchtje wind. Tijdens de workshop zullen de kinderen, onder begeleiding van een rondleider, in het museum de tentoonstelling ‘Koffietijd’ bezoeken. Als beloning voor het harde werken staan er een glaasje ranja en een koekje klaar.

 

Voor wie?  Waar?  Tijdstip  Entree

  • Voor wie: kinderen van de basisschoolleeftijd.
  • Waar: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel, Tuinzaal.
  • Tijdstip: 14.30 uur tot circa 16.00 uur.
  • Entree: € 5,00 (inclusief: knutselmateriaal, museumbezoek, ranja en koekje).

Jeugdvakantiepaspoort: € 2,50 (+ gratis speurtocht). Begeleidende (groot)ouders betalen, als ze het museum willen bezoeken, het normale tarief.

 

Meer informatie en opgeven: stuur een e-mail naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of bel naar: 0180 514866. Vrije inloop is mogelijk als er nog plek is. Vol = vol.