WELKOM BIJ "Rechtstreex - Krimpen aan den IJssel"

Wethouder Marco Oosterwijk met een kistje Boerenlandprodukten.
Hoe lekker en vers wilt u het hebben?

Haal uw "Rechtstreex-Krimpen aan den IJssel - Boerenlandprodukten" voortaan elke vrijdag op bij het Streekmuseum Krimpenerwaard.

Ophaalpunt

Wethouder Marco Oosterwijk heeft op vrijdag 2 juni j.l. op het museumterrein het ophaalpunt van het bedrijf "Rechtstreex - Krimpen aan den IJssel" in gebruik gesteld. Vanaf nu kunt u heerlijke streekproducten uit de Krimpenerwaard en omgeving, die u besteld heeft via internet bij "Rechtstreex-Krimpen aan den IJssel", ophalen op het terrein van het streekmuseum. Elke vrijdag staat "Rechtstreex - Krimpen aan den IJssel" met uw boodschappen daar voor u klaar!

Rechtstreex van het platteland, hoe lekker en vers wilt u het hebben?!

Woensdag vóór 10.00 uur via internet bij "Rechtstreex - Krimpen aan den IJssel" besteld, vrijdag vanaf 15.30 uur op te halen.

Uitvoerige informatie hierover via: https://www.rechtstreex.nl/streekmuseumkrimpen