Zomerevenement en taxatiedag

Op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 16.00 uur organiseert het Streekmuseum Krimpenerwaard een feestelijk zomerevenement.

Streekproducten en oude ambacht

Op het erf en in de tuinen van het museum zijn weer vele kraampjes met streekproducten, handwerk, groen, speelgoed en brocante en nog veel meer, waar u naar hartelust rond kunt snuffelen.

Er is een demonstratie van het ‘oude ambacht’ van het ’touwslaan’ op de touwbaan door de heer Roest van de befaamde touwslagersfamilie; kinderen kunnen naar hartelust spelen met het ouderwetse buitenspeelgoed, zodat ouders en grootouders rustig kunnen rondkijken en snuffelen.

Taxatie op afspraak

Tevens is het mogelijk uw bezit te laten taxeren door een echte taxateur. U moet u wel van tevoren inschrijven (meer informatie via deze link). Voor de kinderen is er van alles te beleven en de inwendige mens wordt ook niet vergeten, hapjes en drankjes zijn volop te verkrijgen en in onze snoepwinkel kunt u naast Oudhollands snoep ook jams, kaasjes, prachtige kaarten en pannenkoekenmeel kopen.

Natuurlijk is er koffie en thee met heerlijke taart in onze Koffiehoek en er is op de Marky allerlei ander lekkers te verkrijgen zoals paling en (geiten)kaas.

Het museum is op deze dag vrij toegankelijk, een mooie kans om (weer) eens een kijkje te nemen in onze museumboerderij!