√Čn 350 Euro voor het Streekmuseum dankzij de Lifestyle Spring Market van de Lionsclub

Kim de Vries, directeur van het Streekmuseum KRIMPENERWAARD, mocht uit handen van de Lionsclub DdD een cheque van 350 Euro in ontvangst nemen.

De Lionsclub DdD organiseerde afgelopen zaterdag op het Museumterrein van het Streekmuseum KRIMPENERWAARD een Lifestyle Spring Market waarvan 60% van de gehele de opbrengst ten goede kwam aan de Stichting Matchis. Deze stichting ontving, dankzij de vele vrijwilligers en de opbrengst van Lente Markt, een cheque ter waarde 3000 Euro.

Het was een ontzettend gezellige en zonnige dag, met zeer gevarieerde kramen, live muziek van Vocal Group Jade (prachtig!) en zalige taarten, die door alle lionsdames zelf gemaakt werden. Daarnaast was er heerlijke tapas en smaakvolle wijn dat buiten of binnen in de gezellige ambiance van de oude museumboerderij genuttigd kon worden.

De Lionsclub bedankt natuurlijk iedereen die kaarsvet, potten, tassen, tombolaspullen en sponsorgeld voor deze wederom zeer geslaagde markt heeft gegeven!

Foto-impressie zie hieronder:

Foto's: Streekmuseum KRIMPENERWAARD - Jacques Kleisterlee

(Klik op de foto voor een vergroting)

Foto-impressie