ELKE DINSDAG IN DE SCHOOLVAKANTIE IN HET STREEKMUSEUM: POPPENKAST

Ook deze zomer staat het Streekmuseum Krimpenerwaard ‘bol’ van de verhalen! Boer Rokus en boerin Teuntje beleven in de poppenkast weer vele avonturen, waarvan de kleinste kinderen elke dinsdag kunnen genieten onder het genot van een glaasje ranja en iets lekkers.

Rokus is jarig

Boer Rokus en Boerin Teuntje hebben iets te vieren want Rokus is jarig en Teuntje heeft een verrassingsfeest voor hem georganiseerd. Wat heel leuk is is dat het Streekmuseum óók jarig is. We maken er dus een feestelijke middag van met Rokus, Teuntje, Kaatje de Kip en Klaartje de Koe.

Ot en Sien

Na de voorstelling is er gelegenheid tot het bezoeken van het museum onder begeleiding van een rondleider. Kinderen kunnen plaatsnemen in het ‘Ot en Sien’ klasje, zich verkleden met ouderwetse verkleedkleren en alles leren over het leven van 100 jaar geleden. Ook kunnen ze, bij mooi weer, spelen met ouderwets speelgoed op het boerenerf.

Voor wie?: kinderen van 2 - 6 jaar

Data: dinsdag 17, 24 en 31 juli en 7, 14 en 21 augustus

Tijdstip: 14.30 uur (het museum is om 14.00 uur open)

Waar?: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel, in de stal.

Reserveren is niet nodig.

Entree:

- € 2,50 (inclusief: museumbezoek, ranja en lekkers).

- Met het Jeudvakantiepaspoort: € 0,- (gratis)

- Via Synerkri: € 0,- (gratis)

- Begeleidende (groot)ouders betalen, als ze het museum willen bezoeken, het normale tarief.

Meer informatie: stuur een e-mail naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of bel naar: 0180 514866.