Activiteiten

Geen nieuws beschikbaar.

Zeer geslaagde Lentefair

De Lentefair editie 2018 gaat de boeken in als een geslaagde dag met meer dan 1000 bezoekers.

 

Mooi weer, vrolijke gezichten

Het weer was heerlijk, de standhouders, vrijwilligers en medewerkers van het museum waren goed gehumeurd en de stands waren goed gevuld met allerlei lekkere, groene of creatieve producten. Van wilgenkransen tot jam, van geitenkaas tot gehaakte knuffels en van ’koeienkrukjes’ tot desembrood, noem het maar ook en het was er te vinden.

 

Van alles en nog wat te doen

De demonstratie van de touwbaan door de heer Roest trok vele grote en kleine geïnteresseerde kijkers een vele kinderen gingen naar huis met een zelfgedraaid (spring)touw. Bij de knutselworkshop konden paaskippen geknutseld worden en de taarten in de koffiehoek trokken gretig aftrek. Kortom een geslaagde dag waar met behulp van heel veel vrijwilligers van alles en nog wat te doen was. Maar bovendien een Lentefair waarop de teller om 16.00 uur meer dan 1000 bezoekers telde!

 

Foto-impressie

Met dank aan Jeroen van Zomeren die voor ons de foto's heeft gemaakt. (Klik op de foto voor een vergroting)