Kriebelbeestjes zoeken en zelf maken: kinderknutselworkshop

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er tijdens de voorjaarsvakantie op dinsdag 27 februari  een leuke workshop georganiseerd die in het teken staat van, hoe kan het ook anders: het ‘Voorjaar’.

Kriebelbeestjes zoeken en zelf maken

De tuin van het museum komt langzaam weer tot leven. Staan er al bloemetjes, planten en bomen in bloei? Hoe ruiken ze en voelen ze? Er kruipen ook al beestjes rond. Hoe zien ze eruit? Met zelf gevonden materialen uit de tuin gaan we zelf kriebelbeestjes maken.

Ben jij ook benieuwd wat er uit de tuin tevoorschijn komt? Kom lekker speuren en knutselen in de voorjaarsvakantie. Neem wel je kaplaarzen of oude schoenen mee, want in de tuin kan het hier en daar nog wel eens "blubberig" zijn!

Tijdens de workshop zullen de kinderen, onder begeleiding van een rondleider het museum bezoeken. Als beloning voor het harde werken staan er een glaasje ranja en iets lekkers klaar.

Voor wie?  Waar?  Tijdstip? Toegangsprijs

Voor wie: kinderen van de basisschoolleeftijd, groepen 1, 2, 3, 4 en 5

Waar: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel, Tuinzaal

Tijdstip:  Dinsdag 27 feb. 2018 van 10.30 - 12.00 uur (VOL GEBOEKT) - Extra workshop van 13.00 - 14.30 uur (Hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar)