WANDEL OF FIETS VOOR HET STREEKMUSEUM TIJDENS ‘KRIMPENERWAARD IN BEWEGING’ OP 9 SEPTEMBER a.s.

Op zaterdag 9 september 2017 is het weer tijd voor de ‘Krimpenerwaard in beweging’, het sportieve Rabobank-evenement. Op het erf van het Streekmuseum is een stempelpost. U kunt uw tocht bij elke stempelpost beginnen, dus ook op ons museum- plein. 

 

U steunt het Streekmuseum

Wij willen u vragen om mee te fietsen of wandelen voor het Streekmuseum. Voor kinderen is er ook een Kabouterroute of een Survivaltocht in het Loetbos. Met het fietsen verdient u 5 euro voor het Streekmuseum en met het wandelen en de kinderactiviteiten  3,50 euro. Het Streekmuseum heeft donatienummer 57. 

 

Wij kunnen de bijdragen goed voor ons museum gebruiken, alvast heel hartelijk bedankt!!!

 

Informatie

Voor meer informatie kunt u kijken op de Rabobank site: 

www.KIB2017.nl

 

Terug naar: Activiteiten (overzicht 2017)