Dinsdag t/m zaterdag geopend van 14:00 tot 17:00

Voor bezoek aan het museum moeten wij vanaf 6 november aan onze gasten vragen een coronabewijs te laten zien. Bekijk voor meer informatie deze pagina

Coronamaatregelen vanaf 6 november

Update 12 november:

De aangekondigde ‘gedeeltelijke lockdown’ heeft vooralsnog geen nieuwe invloed op de openstelling van musea voor publiek. De eerder ingevoerde maatregel met het Coronatoegangsbewijs blijft van kracht. Wel kunnen de nieuwe maatregelen invloed hebben op de evenementen die stonden ingepland voor na 18:00. Houd de pagina van het Cultuurcafé in de gaten. Een update zal hier uiterlijk 16/11 volgen.

Na de versoepelingen eind september hoopten we dat wij als museum weer langzaam terug konden gaan naar de ‘normale’ gang van zaken. De persconferentie dinsdag 2 november maakte duidelijk dat we er nog niet zijn. De volle ziekenhuizen waren natuurlijk een voorbode, maar de museumvereniging heeft geprobeerd met een lobby nieuwe maatregelen op afstand te houden. Dat is helaas niet gelukt.

Vanaf 6 november moeten doorstroomlocaties, zoals musea, bezoekers vanaf 13 jaar om een coronatoegangsbewijs (CTB) vragen.

Tot nu toe was dat alleen het geval bij evenementen of in de horeca van musea. Omdat de coronapas wordt gehanteerd, is er geen mondkapjesplicht. Ook is reserveren voor bezoek niet nodig.

Nog vragen? Neem contact met ons op via mail (info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl) of telefoon (0180 514 866).