Nieuws

Walnoten Workshop bij Streekmuseum Krimpenerwaard door Marjan Pols de Pee

Natuurworkshop walnoten
Walnoten Workshop bij Streekmuseum Krimpenerwaard door Marjan Pols de Pee – Een Creatieve Middag voor Kinderen!
Op zaterdag 7 oktober nodigen we jullie van harte uit voor een bijzondere workshop in het Streekmuseum Krimpenerwaard. Dit evenement, georganiseerd door Synerkri, Marjan Pols de Pee en het Streekmuseum, belooft een onvergetelijke middag vol plezier, creativiteit en leerzame avonturen voor kinderen van 4-12 jaar (met begeleiding).
Wat staat er op het programma?
Walnootinkt maken: Ontdek hoe je inkt kunt maken van walnoten, en gebruik deze zelfgemaakte inkt met een ouderwetse kroontjespen om je verlanglijstje voor Sinterklaas te schrijven. Een unieke kans om op een traditionele manier te schrijven!
Knutselen met walnoten: Laat je creativiteit de vrije loop terwijl we samen knutselen met walnoten. Verbaas jezelf met wat je kunt maken met deze natuurlijke schatten!
Gezonde snacks maken: Natuurlijk zorgen we ook voor een gezonde snack die we samen zullen bereiden, zodat jullie energie op peil blijft tijdens het knutselen en schrijven.
Belangrijke details:
Datum: Zaterdag 7 oktober
Tijd: 14:30 – 16:00 uur
Prijs: Gratis (ja, je leest het goed, het is helemaal gratis!)
Leeftijd: Kinderen van 4-12 jaar, vergezeld door een volwassen begeleider
Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312 2922BM Krimpen aan den IJssel
Aanmelden kan nog via onze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/walnoten
Mis deze unieke gelegenheid niet om samen met je kinderen de magie van walnoten te ontdekken en een gezellige middag door te brengen in het Streekmuseum Krimpenerwaard. We kijken ernaar uit jullie te verwelkomen op deze boeiende workshop!