Nieuws

Verkoopdag Streekmuseum Krimpenerwaard; ontdek unieke schatten!

Verkoopdag Streekmuseum Krimpenerwaard

Verkoopdag Streekmuseum Krimpenerwaard; ontdek unieke schatten!

Het Streekmuseum Krimpenerwaard nodigt je uit voor een buitengewone verkoopdag op zaterdag 18 november. Of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor de feestdagen of gewoon geïnteresseerd bent in historische schatten, deze dag is een niet te missen evenement.

De verkoopdag biedt een unieke gelegenheid om te bladeren door een verscheidenheid aan fascinerende items uit onze uitgebreide collectie. Poppenwagens, die niet alleen prachtig zijn maar ook de nostalgie van vroeger oproepen, zullen beschikbaar zijn. Daarnaast presenteren we zeldzame objecten rondom het Koninklijk Huis, waarmee je de koninklijke geschiedenis van dichtbij kunt ervaren. Voor de liefhebbers van kennis en literatuur hebben we ook een ruime keuze aan boeken die geschiedenis en cultuur tot leven brengen.

Dus, markeer 18 november op je kalender en breng je vrienden en familie mee voor een dag vol ontdekkingen en plezier. De verkoopdag begint om 11:00 uur en eindigt om 15:00 uur. We heten je van harte welkom bij het Streekmuseum Krimpenerwaard voor deze unieke kans om iets speciaals te vinden voor de komende feestdagen. Tot dan!