Nieuws

Sinterklaasintocht op 25 november bij het Streekmuseum Krimpenerwaard

Sinterklaasintocht op 25 november bij het Streekmuseum Krimpenerwaard

De feestdagen naderen en dat betekent dat Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten weer op weg zijn naar het Streekmuseum Krimpenerwaard! We nodigen jong en oud uit om zich bij ons te voegen op zaterdag 25 november voor een dag vol gezinsplezier en festiviteiten.

Vanaf 13.00 uur kunnen de jongste bezoekers alvast beginnen met knutselen en creatieve activiteiten in ons museum. Ze kunnen hun eigen Sinterklaas- en Pietknutselwerken maken en hun verbeelding de vrije loop laten.

Om 14.00 uur zullen Sinterklaas en zijn trouwe Pieten ons museum bezoeken en alle aanwezige kinderen begroeten. Er zullen lekkernijen en cadeautjes zijn om de feestvreugde compleet te maken. Mis deze kans niet om Sinterklaas persoonlijk te ontmoeten en deel te nemen aan dit traditionele feest.

Dus markeer 25 november op je kalender en kom naar het Streekmuseum Krimpenerwaard voor een onvergetelijke Sinterklaasintocht. We kijken ernaar uit om samen met jou en je familie de magie van deze speciale tijd te vieren! Aanmelden kan via info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl met het onderwerp “Sinterklaas”