Nieuws

Stem op Ons in de Rabo Clubsupport en Versterk Onze Gemeenschap!

Stem op Ons in de Rabo Clubsupport en Versterk Onze Gemeenschap!

Rabo Clubsupport stem op ons. Het Streekmuseum Krimpenerwaard heeft altijd toegewijd gewerkt aan het verbeteren van onze gemeenschap en het aanbieden van waardevolle diensten aan onze leden. Nu hebben we jouw hulp nodig om onze missie voort te zetten en nog meer impact te hebben.

Hoe kun je helpen? Het is heel eenvoudig! Als je een rekening hebt bij de Rabobank, kun je stemmen in de Rabo Clubsupport. Jouw stem kan een groot verschil maken en ons in staat stellen om projecten te realiseren die ons allemaal ten goede komen. Of je nu betrokken bent bij onze organisatie of gewoon wilt bijdragen aan een bloeiende gemeenschap, jouw steun wordt zeer gewaardeerd.

Hier is hoe je kunt stemmen:

Ga naar de website of app van de Rabobank.
Log in op je account.
Zoek naar de Rabo Clubsupport en selecteer het Streekmuseum Krimpenerwaard.
Breng je stem uit!
Iedere stem telt, en we hopen dat je de jouwe aan het Streekmuseum Krimpenerwaard zult geven. Samen kunnen we de lokale gemeenschap versterken en mooie projecten realiseren die het leven van velen zullen verbeteren.

Dank je wel voor je steun en betrokkenheid. Samen maken we een verschil!

Blijf op de hoogte van onze voortgang en bekijk onze website en sociale media voor updates over onze deelname aan de Rabo Clubsupport. We kijken uit naar een geweldige samenwerking en een positieve impact op onze gemeenschap.

Alvast bedankt voor jullie steun!