Nieuws

Food.Film.Fest – “Together We Grow”

Food.Film.Fest

Food.Film.Fest – “Together We Grow”.

Food.Film.Fest biedt je de kans om de kracht van agro-ecologie zelf te ervaren. Samen met gelijkgestemden delen we de visie van duurzaam voedsel, eerlijke handel en respect voor degenen die onze voedselketens voeden. We presenteren de prachtige film “Together We Grow,” die diepgaand inzicht biedt in de wereld van agro-ecologie en de gemeenschappen die deze beweging ondersteunen.

Na de vertoning is er alle ruimte voor gesprek en discussie. We willen de dialoog aangaan over de uitdagingen en mogelijkheden van ons huidige voedselsysteem. Dit is jouw kans om bij te dragen aan positieve verandering en te ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan een duurzamere toekomst voor voedsel.

Kom op 28 november en laat je inspireren door het optimisme, de innovatie en het gezamenlijke streven naar een betere wereld van voedselproductie en -consumptie. Samen kunnen we de verandering in gang zetten die we willen zien. We hopen je daar te verwelkomen voor een avond vol inzichten, inspiratie en gemeenschap.

Datum en Tijd: Dinsdag 28 november 2023, vanaf 19.30 uur

Locatie: Streekmuseum Krimpenerwaard Boezemdreef 1, Krimpen aan den IJssel

Toegang: Gebaseerd op donatie

Aanmelden: Wil je deelnemen aan dit onvergetelijke evenement? Aanmelden kan eenvoudig via e-mail op bericht@voedselfamiliekrimpenerwaard.nl.