Nieuws

Bloemschikken bij Café van Toen en Nu

Bloemschikken bij Café van Toen en Nu: Laat je Creativiteit Bloeien op 30 November!

Bloemschikken bij Café van Toen en Nu

Café van Toen en Nu verwelkomt je op 30 november voor een bijzonder evenement vol bloemen, creativiteit, en gezelligheid. Onze maandelijkse bijeenkomst staat deze keer in het teken van bloemschikken, en we nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze boeiende activiteit.

Datum en Tijd: Het evenement vindt plaats op 30 november van 10.00 tot 12.00 uur in Het Streekmuseum Krimpenerwaard, Krimpen aan den IJssel.

Aanmelden Verplicht: Om ervoor te zorgen dat we voldoende materialen hebben voor alle deelnemers, vragen we vriendelijk om je aan te melden via het vrijwilligersloket van Krimpenwijzer. Je kunt je eenvoudig aanmelden door te bellen naar 0180-515840. Voor deze speciale gelegenheid wordt een bijdrage van €5,- gevraagd om de materialen te dekken.

Laat je Creativiteit Bloeien: Of je nu een ervaren bloemschikker bent of het voor de eerste keer probeert, dit evenement biedt een geweldige kans om je creatieve kant te laten bloeien. Onze deskundige begeleiders staan klaar om je te helpen en inspireren. Mis dit bijzondere evenement niet. Kom en beleef een ochtend vol bloemen en gezelligheid bij Café van Toen en Nu. We kijken er naar uit om samen met jou te creëren en te genieten van de schoonheid van bloemschikken.

Aarzel niet en meld je vandaag nog aan! Laat je creativiteit bloeien op 30 november bij Café van Toen en Nu.

We hopen je te zien bij dit evenement, en we kijken uit naar een ochtend vol creativiteit en inspiratie.