Tot 1 september helaas geen trouwerijen mogelijk vanwege het protocol van de Museumvereniging inzake COVID-19

Elkaar het jawoord geven in de sfeervolle pronkkamer van een eeuwenoude boerderij! Dat is een dag die u, samen met familie en vrienden, nooit zal vergeten.

De prachtige kamers in het museum, het erf met zijn voormalige hooiberg, en de mooie tuin vormen een historisch decor voor al uw dierbare bruidsfoto’s en/of video’s. De bruidstaart aansnijden, geserveerd met koffie of thee, en een toast uitbrengen op het jonge geluk zorgen voor een sfeervolle en onvergetelijke dag. Bij het Gemeentehuis kunt u het Streekmuseum als trouwlocatie aangeven.

Uw bruiloft compleet door ons verzorgd of deels door u zelf?

De keus is aan u en vraag naar de mogelijkheden. In samenspraak serveren wij voor u koffie, thee, gebak, eventueel aangevuld met een lunch, high tea of een – geheel verzorgde – receptie. De dag afsluiten met een koud buffet of diner behoort eveneens tot de mogelijk- heden.

Alléén een trouwreportage?

Wilt u dicht bij huis uw video- en/of trouwfotoreportage opnemen in een prachtige tuin met historische gebouwen? Dat willen wij u niet onthouden. Voor een vergoeding van € 50,- kunt u maximaal anderhalf uur de beste plekjes uitzoeken voor het vastleggen van de mooiste momenten van uw trouwdag door uw eigen fotograaf.

Informatie

Voor uitvoerige informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0180-514866 of via e-mail:  info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl