Tot 1 september helaas geen familiedagen mogelijk vanwege het protocol van de Museumvereniging inzake COVID-19

Voor een huwelijksjubileum, familie-uitje of -reünie, kinderfeestje of een verjaardag is onze Tuinzaal een sfeervolle ‘huiskamer’ om familie, vrienden en kennissen uit te nodigen voor een gezellige en feestelijke bijeenkomst.

Ouderwets speelgoed voor de kinderen

De monumentale 17e eeuwse Hallenboerderij vormt een prachtig decor voor een mooie familiefoto en als u dat leuk vindt, is een kijkje in het leven van vroeger in de boerderij ook mogelijk. De kinderen kunnen gebruik maken van het boerenerf en de ‘Tuinzaal’. Daar kunnen zij gebruik maken van ouderwets speelgoed voor binnen en buiten zoals sjoelen, hoepelen, tollen, touwtje springen, steltlopen en nog meer. Ook mogen zij gebruik maken van een heel bijzondere oeroude fiets voor  een rondje op het boerenerf en natuurlijk van een ‘vliegende Hollander’.

Catering

Wij werken samen met cateraars in de Krimpenerwaard. Zij maken veelal gebruik van streekproducten en bieden een ruime keus aan mogelijkheden.

In overleg met u verzorgen wij al uw wensen op dit gebied. Van koffie, thee, taart of gebak, frisdrank, (boeren-)lunch, aperitief en diner U geeft aan wat u wilt en wij regelen het voor u zodat u alle aandacht heeft voor uw gasten en zorgeloos van uw feestje kunt genieten.

Bereikbaarheid

Het Streekmuseum is, ook met openbaar vervoer, makkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid.

Informatie

Voor uitvoerige informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0180-514866 of via e-mail info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl. U kunt ook na afspraak even langskomen, alles is bespreekbaar.