Het verleden verkennen en ervaren

Helaas zijn we op het moment beperkt open en kunnen we ons lesprogramma niet in de huidige vorm aanbieden. Wij zijn bezig met het inventariseren van alle mogelijkheden en onmogelijkheden m.b.t. ons educatief programma voor schooljaar 2020/2021. Het is nog niet zeker of de op de website aangeboden lessen in deze vorm blijven bestaan.

Het Streekmuseum biedt verschillende educatieve programma’s aan voor het basisonderwijs en voorgezet onderwijs. Aan de hand van voorwerpen en opdrachten, verkennen en ervaren de leerlingen het verleden van hun eigen omgeving.

Op maat programma

Heeft u een specifiek onderwerp dat u graag wilt behandelen in de klas? Het Streekmuseum ontwikkelt graag met u een lesprogramma op maat. U kunt met uw ideeën terecht bij Cindy Snoeck via c.snoeck@streekmuseumkrimpenerwaard.nl. of telefonisch via 0180-514866.

Oriëntatiebezoek

U bent welkom om ter voorbereiding van de museumles het museum gratis te bezoeken. Meldt u zich hiervoor alstublieft aan bij de receptie.

Informatie

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of suggesties, neem dan contact op met Cindy Snoeck via haar email: c.snoeck@streekmuseumkrimpenerwaard.nl.