Nieuws

Zomerprogramma

CODE ORANJE: De editie van dinsdag 19 juli gaat niet door wegens de hitte. Alle deelnemers zijn ingelicht en we ontvangen hen natuurlijk graag tijdens de laatste editie volgende week.

Nu het weer kan breidt het Streekmuseum Krimpenerwaard haar zomerprogramma uit. Naast de Zomerwoensdag Familiedagen, die elk jaar in augustus worden georganiseerd in samenwerking met Synerkri, de Muziekschool en de bibliotheek, organiseert het museum deze zomer de Streekmuseum Kinderfeesten.

Streekmuseum Kinderfeesten
12, 19, 26 juli, 14:00-15:00
Op drie dinsdagen in juli organiseren we een ouderwetse poppenkast, om 14:30. Na de show krijgen de kinderen de kans om samen met de spelers het museum in te gaan en nóg meer over het verhaal van boer Rokus en boerin Teuntje te weten te komen…

Naast de poppenkast kunnen kinderen spelen met ouderwets speelgoed, zich verkleden in klederdracht uit de streek, of aanschuiven aan de crea tafel.

De kinderfeesten zijn gratis te bezoeken en aanmelden kan via Synerkri of door een mailtje te sturen naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl (onderwerp: Streekmuseum Kinderfeesten).

Zomerwoensdag Familiedagen
3, 10, 17 augustus, 10:00-15:00
crea-, cultuur-, picknick-, natuur-, sport- en spelactiviteiten (in samenwerking met Synerkri, de Muziekschool &
Bibliotheek aan den IJssel)