Trouwen

Elkaar het jawoord geven in een authentieke omgeving. In het museum of in de tuin de bruidsreportage laten maken en na afloop de bruidstaart aansnijden en een feestelijk drankje drinken. Of met uw gasten in de Tuinzaal high tea’en, lunchen of dineren? Het is allemaal mogelijk!

 

Trouwreportage

Wilt u dicht bij huis uw video- en/of trouwfotoreportage opnemen in een prachtige tuin met historische gebouwen? Dat willen wij u niet onthouden. Voor een vergoeding van Euro 50,-- kunt u maximaal anderhalf uur de mooiste plekjes uitzoeken voor het vastleggen van de mooiste momenten van uw trouwdag.

Trouwarrangementen

Uw bruiloft vieren in het Streekmuseum? Compleet door ons verzorgd of deels door u zelf? Dan viert u uw bruiloft op een bijzondere en historische locatie. Van koffie en gebak, lunch of high tea, een receptie met eventueel aansluitend een diner? Wij verzorgen het voor u. Wij werken bij deze feestelijke gelegenheden samen met diverse cateraars, al naar gelang uw wensen. 

 

Voor of na de huwelijksvoltrekking is het mogelijk met uw gasten een drankje te drinken in de Tuinzaal (ontvangstruimte), de Stal van het museum of bij mooi weer op het erf. U kunt uw bruidstaart in het museum laten bezorgen, of in samenspraak met u door ons laten verzorgen, en na het aansnijden door de gastvrouwen van het museum laten serveren aan uw gasten met koffie/thee, frisdrank of een feestelijke prosecco. 

 

Informeer naar de mogelijkheden bij het museum: 0180-514866 of per e-mail: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl