Stel uw eigen menu samen

Wilt u meer dan alleen een borrelhapje of taart? Samen met diverse cateraars uit de regio kunnen wij in onze Tuinzaal voor groepen tot maximaal 60 personen een uitgebreide lunch, diner, buffet en in de zomer zelfs een barbecue samenstellen. U kunt natuurlijk ook uw eigen menu bedenken en dat in samenspraak met de cateraar laten uitserveren.

 

Lunch, dinner

Van een uitgebreide broodjeslunch met soep tot een meergangen diner, u bepaalt hoe en wat u wilt hebben. Wij zorgen voor een onvergetelijk arrangement voor elke groep.

 

Buffet

U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een buffet met streekproducten uit De Krimpenerwaard, een Italiaans buffet, een wildbuffet of een stampotten-buffet. Een buffet op maat voor elke groep behoort tot de mogelijkheden.

 

BBQ

Als buitenactiviteit bieden wij ook een barbecue op het boerenerf aan. Leuk in de zomer, voor een informeel feestje en handig als u met een grote groep bent.

 

Informatie/prijzen

Maak een afspraak en bespreek uw maatwerk- arrangement. Voor uitvoerige informatie en prijzen kunt u telefonisch contact opnemen via 0180-514866 of via e-mail  info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl