Donateur

Dankzij de steun van een grote groep trouwe donateurs kan het Streekmuseum Krimpenerwaard de vele activiteiten en tentoonstellingen ontwikkelen.
Als particulier heeft u diverse mogelijkheden om te geven.
Vanaf 1 januari 2012 geldt voor giften aan culturele anbi’s tijdelijk een extra fiscaal voordeel, de multiplier. Dit extra voordeel is in de zg. Geefwet geregeld en door de Europese Commissie goedgekeurd. De regeling is daarnaast met een jaar verlengd. Concreet mag een gift met een multiplier van 25% verhoogd worden. Dit betekent dat er een kwart meer mag worden afgetrokken!
Uw gift is meer dan welkom, op onderstaande site leest u meer over de fiscale voordelen van een schenking aan het museum. daargeefjeom.nl/particulier/anbi.php

 

Donateur worden kan al vanaf € 20,– per jaar.

 

Stuur een mail met uw gegevens naar: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl, met als onderwerp ‘donateur’.

 

Regelmatig brengt het museum u op de hoogte met een digitale Nieuwsflits, waarin alle activieteiten die in het museum plaatsvinden opgenomen zijn. U en uw gezin krijgen gratis toegang tot het museum en tot een aantal georganiseerde activiteiten zoals lezingen en concerten. Op andere activiteiten krijgt u korting. Verder wordt er, alleen voor donateurs, in januari een jaarlijkse activiteit georganiseerd. In 2016 was dat ee taxatie-middag, gecombineerd met een nieuwjaarsborrel.

 

Draagt u de historie en cultuur van de Krimpenerwaard en Krimpen a/d IJssel een warm hart toe? Word dan donateur van Streekmuseum Krimpenerwaard.