Grote vrienden

Om het museum ook in de toekomst gezond te houden, ook nu de overheid zich steeds meer terugtrekt,  streven wij ernaar een duurzame band op te bouwen met bedrijven uit de omgeving van het Streekmuseum, zodat wij onze financiële basis kunnen versterken.

 

Voor deze groep bedrijven is de kring van ‘Grote Vrienden’ opgericht.
Als u toetreedt tot deze kring wordt u structureel vriend van het museum. Dit houdt in dat wij u regelmatig op de hoogte brengen van nieuwe tentoonstellingen, u uitnodigen voor exclusieve evenementen en u tegen gereduceerd tarief de beschikking krijgt over onze ruimtes (De Pronkkamer, de Tuinzaal, het erf en het museum) voor bedrijfsevenementen, vergaderingen, borrels of diners.

Het museum kan tijdens uw evenementen voor de inhoudelijke ‘touch’ zorgen door het aanbieden van rondleidingen en/of lezingen door deskundigen.

Er zijn verschillende manieren waarop u als bedrijf het museum structureel financieel kunt steunen, voor een bedrag van 500 euro per jaar bent u 'Grote Vriend'. Uw bedrijf wordt vermeld op onze website en op een bord bij de balie. U ontvangt een 'symbolisch' IJsselsteentje omdat u een 'steentje bijdraagt' aan onze financieel gezonde toekomst.

Ook is het mogelijk een ‘maatwerk’ voorstel te maken waarin we tot een samenwerking kunnen komen die past bij uw bedrijf.

Voor meer informatie en een afspraak kunt u contact opnemen met Janine Nauta (directeur):
j.nauta@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of op telefoonnummer: 0180 514866.

Aangezien het Streekmuseum de ANBI-status heeft, is uw jaarlijkse bijdrage na belastingaftrek aanzienlijk minder.

Het Streekmuseum heeft onlangs twee nieuwe Grote Vrienden mogen verwelkomen:

PMA Groep

www.pma.info

 

 

 

BONN & MEES drijvende bokken BV Rotterdam