Openingstijden 

Het museum is het gehele jaar geopend op dinsdag t/m zaterdag van 14:00 – 17:00 uur. Bovendien staan op 2e paasdag, 2e pinksterdag, 2e kerstdag, en Hemelvaartsdag de deuren van het museum voor je open. Gedurende openingstijden is er altijd een ervaren rondleider aanwezig die meer kan vertellen over de tentoonstelling en over de vaste collectie.

Groepsbezoeken buiten openingstijden

Buiten openingstijden (bijvoorbeeld ‘s ochtends) is het mogelijk een rondleiding te boeken voor groepen van minimaal 15 en maximaal 20 bezoekers. Dit graag ruim van tevoren telefonisch of per e-mail bespreken.

Het museum is gesloten op Goede Vrijdag, 27 april, 25 en 31 december en 1 januari.

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer: Het Streekmuseum is per openbaar vervoer vanaf het Metrostation (Rotterdam/Capelle a/d IJssel) met bus 98 goed te bereiken. In Krimpen aan den IJssel uitstappen bij bushalte Koekoekstraat. Vandaar, ca. 10 meter lopen in de richting van de buslijn, linksaf de Burgemeester Aalberslaan oplopen richting IJsseldijk. Na ca. 400 meter, net over een brug, is aan uw linkerkant de Boezemdreef waar tevens de ingang van het Streekmuseum is.

Auto: Met de auto via Rotterdam of Capelle a/d IJssel: richting Krimpen aan den IJssel. Vanuit Schoonhoven: richting  Rotterdam via de N 210. Het adres voor een navigatiesysteem is: Krimpen aan den IJssel, Boezemdreef 1.

Huisregels

De bezoekersvoorwaarden vindt u op deze pagina: klik hier