Elke dinsdag poppenkast tijdens zomervakantie

Ook deze zomer staat het Streekmuseum Krimpenerwaard weer ‘bol’ van de verhalen! Boer Rokus en boerin Teuntje beleven in de poppenkast weer vele avonturen, waarvan de kleinste kinderen elke dinsdag kunnen genieten onder het genot van een glaasje ranja en iets lekkers. Dit jaar komt het circus langs en maken Rokus en Teuntje kennis met de circusbewoners.

Na de voorstelling is er gelegenheid tot het bezoeken van het museum onder begeleiding van een rondleider. Kinderen kunnen plaatsnemen in het ‘Ot en Sien’ klasje, zich verkleden met ouderwetse verkleedkleren en alles leren over het leven van 100 jaar geleden. Ook kunnen ze, bij mooi weer, spelen met ouderwets speelgoed op het boerenerf.

Voor wie?: kinderen van 2 - 6 jaar

Waar?: Tuinzaal Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel.

Tijdstip: 14.30 uur. (Data: 23/7, 30/7, 6/8, 13/8, 20/8 en 27/8)

Entree: € 0 (gratis). Met het Jeudvakantiepaspoort: € 0,- (gratis)

Begeleidende (groot-)ouders betalen, als ze het museum willen bezoeken, het normale tarief (€ 6 voor volwassenen, € 3 voor 65+ en museumkaart € 0).

Meer informatie : stuur een e-mail naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of bel naar: 0180 514866.

Reserveren is niet nodig.