Jeugd Vakantiepaspoort. Ook bij ons geldig!

Deze zomervakantie (20 juli t/m 1 september 2019) is het Rotterdamse Jeugd Vakantiepaspoort weer geldig in het Streekmuseum. Op vertoon van het paspoort krijg je op alle vakantiedagen gratis toegang tot het museum en krijg je een speurtocht waarmee je het museumerf en de bijgebouwen kunt verkennen.

Programma Zomervakantie

• Op elke dinsdag in de zomervakantie is er poppenkast om 14.30 uur.
  • Op donderdag 24 juli, 08 aug. en 22 aug. een knutselworkshop om 14.30 uur. (Graag graag even aanmelden via de mail: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl )
  • Op donderdag 1 aug., 15 aug en 29 aug. een kinderrondleiding (Gratis deelname op vertoon van je Jeugd Vakantiepaspoort)

Info Jeugd Vakantiepaspoort

Alle basisschoolkinderen in Rotterdam krijgen dit paspoort via hun school gratis uitgereikt. Je kunt het ook los kopen voor € 4,50. Met het paspoort kun je de héle zomervakantie lang pret maken in en om Rotterdam.

Voor meer informatie kunt u kijken op de site: http://www.jeugdvakantiepaspoort.nl