Taxatie antieke objecten

Op zaterdag 15 juni 2019 kunt u, tijdens het Zomer Evenement van het Streekmuseum KRIMPENERWAARD, uw ‘antieke’ gebruiksvoorwerpen gratis laten taxeren door taxateur Peter Sluisman.

Peter Sluisman is 25 jaar eigenaar geweest van een antiekzaak en 12 jaar conservator van het Slagerij-en Vleesmuseum en 10 jaar van het Edam museum. Hij is verzamelaar van volkskunst en Hollands antiek van voor 1850. Thans is hij verbonden aan het museum Bisdom van Vliet in Haastrecht.

Vooraf aanmelden

Het gaat op deze taxatiedag om objecten van koper, tin, zilver en aardewerk en om tegels en volkskunst (geen sieraden en boeken). Om alles in goede banen te leiden vragen wij u zich van tevoren aan te melden via e-mail adres:

info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl en één object per persoon mee te nemen.

Als u zich aangemeld heeft krijgt u van ons per mail een tijdsperiode toegewezen, waarbinnen u met uw object langs kunt komen. Wees snel want er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

We hebben de volgende mogelijkheden:

• Periode 1: tussen 11.00 uur en 12.00 uur
  • Periode 2: tussen 12.00 uur en 13.00 uur
  • Periode 3: tussen 13.00 uur en 14.00 uur
  • Periode 4: tussen 14.00 uur en 15.00 uur

Adres: Streekmuseum KRIMPENERWAARD, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel.

telefoon: 01805 - 14866, www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl.