Op 2e-Paasdag Paaseieren zoeken bij het Streekmuseum

Op 2e paasdag (maandag 22 april) is het museum geopend van 14.00 tot 17.00 uur en kunnen kinderen (basisschoolleeftijd) de hele middag paaseieren zoeken op het erf (bij mooi weer) of in het museum (bij minder weer).

Als de weergoden ons goed gezind zijn kun je op het erf spelen met ouderwets speelgoed. Daarnaast kun je in de Tuinzaal kleuren of puzzels oplossen.

Meld je bij aankomst van het museum aan bij de balie van het museum; daar wordt aangegeven waar en wanneer je kunt gaan zoeken. De kleurplaten en ingevulde puzzels kun je ook weer bij de balie inleveren. Wij kiezen de mooiste kleurplaat of de best opgeloste puzzel en die krijgt van ons uiterlijk 6 april bericht over de beloning: een heerlijke verrassing (op te halen bij het museum). Saar (foto hiernaast) had vorig jaar met haar tekening de beloning gewonnen.

Vergeet niet je e-mail adres of telefoonnummer op de puzzel/kleurplaat te zetten.

Waar?

Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel