Lekker knutselen, ranja met een rietje, ouderwets snoep en heerlijk buitenspelen

De eerste kinderworkshops van dit jaar hebben we op dinsdag- en donderdagmiddag in de voorjaarsvakantie gehouden. Met een opkomst van bijna 50 kinderen werden de egeltjes geheel op eigen wijze vakkundig in elkaar gezet.

 

Een halve bol van piepschuim, wat prikkertjes, verf en een penseel waren de basis onderdelen waarmee met veel aandacht en plezier de kinderen de egeltjes tot een prachtig speelgoed- beestje wisten te maken.

 

Zoals gebruikelijk werd er weer ranja met een rietjes gedronken en was er voor elk kind aan het eind van de workshop een zakje snoep, met lekkernijen uit de Oud-Hollandse snoepwinkel, dat met glimmende ogen in ontvangst werd genomen.

 

Het weer werkte volop mee om na afloop weer eens ouderwets te kunnen touwspringen of je met een ander buitenspeelgoed attribuut te vermaken. 

Met dank aan de vrijwilligers kunnen we weer op een geslaagd kinderevenement terugkijken.