Kinderworkshop Egeltjes knutselen

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er in de voorjaarsvakantie op dinsdag 26 februari en op donderdag 28 februari een leuke workshop georganiseerd waarbij we egeltjes gaan knutselen.

De egeltjes in de tuin zijn nu niet te zien, want ze zijn nog diep in hun winterslaap (tot eind april). Daarom knutselen we maar onze eigen egel! We verven, maken stekels en plakken oogjes en we zorgen ervoor dat de egel een eigen ‘tuintje’ heeft van takjes en blaadjes.

Voor wie?

kinderen van de basisschoolleeftijd, groepen 1, 2, 3, 4, 5 en 6.

Waar?

Streekmuseum KRIMPENERWAARD, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel, Tuinzaal

Tijdstip:

• Dinsdag 26 februari van 14.30 - 16.00 uur. Opgeven via het Streekmuseum                       (Foto hierboven: De Knutseljuf Ede)
  • Donderdag 28 februari van 14.30 - 16.00 uur. Opgeven via Synerkri.

Entree dinsdag reserveren via Streekmuseum: € 2,50 (inclusief: knutselmateriaal, museum entree en ranja ).

Entree donderdag: reserveren via Synerkri !

Begeleidende (groot)ouders betalen, als ze het museum willen bezoeken, het normale tarief.

Meer informatie en opgeven: stuur een e-mail naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of bel naar: 0180 514866. Vrije inloop is mogelijk als er nog plek is want Vol = Vol !