Kim de Vries: Nieuwe directeur voor Streekmuseum Krimpenerwaard

Per 14 januari 2019 vervult mevrouw Kim de Vries de functie van Directeur van het Streekmuseum KRIMPENERWAARD te Krimpen aan den IJssel

De 36-jarige De Vries, woonachtig in Capelle aan den IJssel, heeft Cultural Economics and Cultural Entrepreneurship gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en Cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. Ze is voorheen Hoofd Museum Coördinator geweest bij Museum Slager in ’s Hertogenbosch en coördinator Kunstzaken aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Zij volgt Janine Nauta op, die 24 jaar directeur was van het Streekmuseum en onlangs afscheid nam. Kim vindt het erg leuk om in de komende tijd kennis met u te maken; loop gerust even langs als u in het museum bent!