Prachtige sets Kerst- en/of Nieuwjaarskaarten van Bekking en Blitz, NU te koop in ons museum!

Vanaf nu kunt u in onze museumwinkel hele mooie hoogglanzende kerst- en/of nieuwjaarskaarten kopen. Ruim op tijd dus om deze exclusieve kaarten te schrijven en te versturen aan al uw familie, vrienden en speciale mensen.  De kaarten zijn blanco van binnen, dus er is ruimte voor uw eigen wensen.

 

Mooie sets

U kunt kiezen uit 10 sets en elke set bestaat uit 10 kaarten (2 x 5 motieven) met enveloppen. Omdat er op de kaarten geen tekst gedrukt staat, kunt u deze zowel als kerstkaart als nieuwjaarskaart versturen. Een set van 10 kaarten kost € 8,99 en door ze bij ons te kopen steunt u ook nog eens het Streekmuseum Krimpenerwaard. Een mooie bijkomstigheid. 

 

Ook leuk als Sint-cadeau

Elke set is verpakt in een luxe box. De sets zijn ook erg leuk om als Sint-cadeau te geven. U kunt per mail alvast uw sets reserveren, om er zeker van te zijn dat ze voor u klaar liggen: info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl 

 

Snel bestellen

Geef in uw mail duidelijk aan welke set u wenst te reserveren en vergeet niet uw naam en telefoonnummer erbij op te geven. Wees er snel bij want OP=OP!