Streekmuseum Krimpenerwaard te zien in film ‘Verborgen museumschatten’

Op woensdag 7 november 2018 werd de film 'Verborgen Museumschatten' uitgezonden op TV West. Deze film van 17 minuten gaat over het Streekmuseum Krimpenerwaard en de 'verborgen museumschatten' die er zijn te vinden.

Mooi en verrassend

De film is op een prachtige dag in september opgenomen en geeft een mooi en verrassend beeld van ons museum. Directeur Janine Nauta en de collectie- en depot-medewerkers Cees Jan Hoogendijk, Sander Enderink, Ineke Hulsman en Bets de Ruiter spelen een rol in deze film. Ook Leo Roest van de touwbaan speelt een glansrol. De beide dames van het depot staan links op de hier rechts geplaatste foto. (De foto's op deze webpagina zijn van Sander Enderink)

Bekijk de film

De film kunt u via de onderstaand link direct bekijken. Mocht dit niet via uw standaard browser lukken, probeer dan een andere browser.

Link: https://drive.google.com/open?id=1GPf-dwRdIEM4ngo0zMlfPFMo9hRH_ODv

Veel kijkplezier!