KNUTSELWORKSHOP “WINKELTJE SPELEN”

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd wordt er tijdens de schoolvakantie elke donderdagmiddag een leuke knutselworkshop georganiseerd die in het teken staat van ‘winkels van vroeger’. In het museum is namelijk op het moment de tentoonstelling ‘over de toonbank’ te bewonderen.

We maken zelf snoepzakjes (die we misschien wel mogen vullen), plakken onze eigen reclamefolders en maken verpakkingen van levensmiddelen. Daarna kunnen we winkeltje gaan spelen! Tijdens het knutselen is er ranja met iets lekkers en wie het wil mag mee met de kinderrondleiding of spelen op het erf met ouderwets speelgoed.

Voor wie?: kinderen van de basisschoolleeftijd

Data: donderdag 19 en 26 juli en 2, 9, 16 en 23 augustus

Tijdstip: 14.30 uur (het museum is om 14.00 uur open)

Tijdstip: 14.30 uur (het museum is om 14.00 uur open)

Waar?: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel, Stal of erf.

Kosten:

- € 5,- (inclusief: museumbezoek, ranja en lekkers).

- Met het Jeudvakantiepaspoort: € 0,- (gratis)

- Via Synerkri: € 0,- (gratis)

- Begeleidende (groot)ouders betalen, als ze het museum willen bezoeken, het normale tarief.

Meer informatie en opgeven:

stuur een e-mail naar info@streekmuseumkrimpenerwaard.nl of bel naar: 0180 514866. Vrije inloop is mogelijk als er nog plek is. Vol = vol.