Activiteiten

Geen nieuws beschikbaar.

Op tweede Paasdag hebben rond de 90 personen het museum bezocht. De kinderen konden daar Paaseieren gaan zoeken. Gezien het minder mooie weer waren de eieren niet op het erf of in de tuin verstopt maar in de oude boerderij. 

 

Zoeken in alle uithoeken

De kinderen hadden het reuze naar hun zin. In alle uithoeken van de oude boerderij werd er gezocht naar de felgekleurde eieren. Voor de kinderen was het ook mogelijk een kleurplaat in te kleuren. Voor degene die dat het mooist zou doen, was een extra groot paasei gevuld met allerlei lekkernij in het vooruitzicht gesteld. 

 

Saar helemaal blij

Naar oordeel van een vakkundige jury had Saar het mooist gekleurd. Zij ontving dan ook de hoofdprijs. En zo te zien op de foto, was zij daar heel erg blij mee.