Laat onze wens in vervulling gaan!

Rabobank Krimpenerwaard organiseert de Rabobank Clubkas Campagne en stelt 60.000 euro beschikbaar voor clubs, verenigingen en stichtingen uit de omgeving!

Wij doen ook mee. Kom in actie!

Ook het Streekmuseum KRIMPENERWAARD is een van de stichtingen die op de Robobank Clubkas Campagnelijst voorkomt en wij hopen hierdoor met uw hulp een mooi sponsorbedrag bij elkaar te sparen. Onze wens is om met dit bedrag het museumerf op te fleuren met nieuwe picknickbanken en een speeltoestel voor kinderen.

Uw hulp hebben wij nodig

Om onze wens uit te laten komen hebben we echter uw hulp nodig! Bent u lid van Rabobank Krimpenerwaard? Dan heeft u voor deze actie al een stemcode van uw Rabobank per post ontvangen. Stem van 27 maart tot en met 10 april op onze stichting via www.clubkascampagne.nl en kom in actie!

Laat uw omgeving weten dat wij meedoen en verzamel zoveel mogelijk stemmen. Nog geen lid maar wilt u wel stemmen? Meld u zich dan aan via rabobank.nl/krimpenerwaard en kom in actie!

Elke stem is geld waard.