Paaseieren zoeken op Tweede Paasdag bij het museum

Paaseieren zoeken

Kinderen (basisschoolleeftijd) kunnen op Tweede Paasdag de hele middag van 14.00 tot 17.00 uur - het museum is dan ook open - paaseieren zoeken op het erf (bij mooi weer) of in het museum (bij minder weer).  Als de weergoden ons goed gezind zijn kun je op het erf spelen met ouderwets speelgoed. Daarnaast kun je kleuren of puzzels oplossen. Meld je aan bij de balie van het museum; daar wordt aangegeven waar en wanneer je kunt gaan zoeken.

Beloning

Heb je op deze dag ook een kleurplaat en/of een puzzel gemaakt? Lever die dan bij de balie in. Wij kiezen de mooiste kleurplaat of de best opgeloste puzzel en de maker krijgt van ons uiterlijk 6 april bericht over de beloning: een heerlijke verrassing (op te halen bij het museum). Vergeet niet je e-mail adres of telefoonnummer op de puzzel/kleurplaat te zetten.

Waar: Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel

Wanneer: Tweede Paasdag, maandag 2 april van 14.00 - 17.00 uur