Susan was ruim 9 jaar onze collega

Op dinsdag 6 maart hebben wij, met een grote groep vrijwilligers en personeel, afscheid genomen van onze collega Susan Bos (educatie en collectie), die ruim 9 jaar bij het Streekmuseum Krimpenerwaard heeft gewerkt.

Fijne collega

Gedurende haar diensttijd heeft zij veel voor het Streekmuseum betekend en was ze voor heel veel vrijwilligers een geliefd 'aanspreekpunt' en fijne collega die zeker gemist zal gaan worden.

Nieuwe uitdaging

Susan gaat werken als collectiemedewerker bij Museum 'In 't Houten Huis' in De Rijp. Een mooie nieuwe uitdaging en bovendien scheelt het haar behoorlijk wat reistijd. Wij wensen Susan heel veel succes in haar nieuwe baan.

Digitale impressie

Op de foto hierboven een deel van een groot aantal vrijwilligers dat afscheid van Susan kwam nemen met uiterst rechts op de foto de mooie cadeaus en een bus vol enveloppen die zij in ontvangst mocht nemen.

Hieronder enkele foto's van de receptie: (klik op de foto voor een vergroting)

foto 1: Janine Nauta, directeur streekmuseum, overhandigde aan Susan een fotoboek met fijne herinneringen aan haar diensttijd.

foto 2: Het aansnijden van de taart door Susan.

foto 3: Jan Stoffer, een van de vele vrijwilligers van het streekmuseum, werkte intensief samen met Susan.

foto 4: De 'snoepboom' aangeboden door de vrijwilligers.