Lentemarkt

Op zaterdag 24 maart van 10.00 tot 16.00 uur organiseert het Streekmuseum Krimpenerwaard weer een gezellige Lentemarkt.

Voor ieder wat wils

Op het authentieke boerenerf, in het museum en in alle bijgebouwen staan, zoals u gewend bent, weer vele kramen. Van groen tot brocante, van sieraden tot wenskaarten, van vintage artikelen tot tassen, het aanbod is groot en de sfeer lenteachtig. Er zijn demonstraties van oude ambachten, zoals het ’touwslaan’ op de touwbaan door de heer Roest van de befaamde touwslagersfamilie; kinderen kunnen aanschuiven bij de knutselworkshop,  zodat ouders en grootouders rustig kunnen rondkijken en snuffelen en er is een muzikaal optreden te beluisteren (nadere info volgt).

Lekkernijen

De interne mens wordt niet vergeten: er is koffie en thee met zelfgebakken taart en er is allerlei lekkers te verkrijgen. Het museum is op deze dag vrij toegankelijk, een mooie kans om (weer) eens een kijkje te nemen in onze museumboerderij!

Tot zaterdag 24 maart op onze lentemarkt!

Streekmuseum Krimpenerwaard, IJsseldijk 312, Krimpen aan den IJssel.

Telefoon: 01805 14866.

www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl