Voor jong en oud weer een sfeervolle middag

Een week eerder was de Sint en zijn Pieten met de boot al aangemeerd in Krimpen aan den IJssel. Precies een week later kwam hij voor een kort bezoek weer bij het Streekmuseum.

Vanuit de Tuinzaal zagen de kinderen de vrolijke Pieten en de Sint al aankomen. Toen was er geen houden meer aan en renden de kinderen het pad op om Sinterklaas te begroeten.

Schoenen gezet

In de pronkkamer van het museum naast de kookplaat stond de zetel voor de Sint al klaar, stonden alle schoentjes gevuld met een verrassing keurig voor de kachel en zaten alle kinderen op de grond in volle verwachting van wat er komen zou. Er werd gezongen en gedanst, strooigoed uitgedeeld en als hoogte punt even bij Sint Nikolaas voor een kort onderonsje.

Nog even op de foto

Aan het eind van de middag hadden de Sint en zijn Pieten nog even tijd voor een paar groepsfoto’s om daarna weer naar een andere bestemming te vertrekken.

Sfeervolle middag

Jong en oud, alle vrijwilligers en natuurlijk ook Sint en zijn Pieten kunnen weer op een sfeervolle middag terugkijken en dat is op de onderstaande foto's ook te zien.

Fotocollage

Klik op een van de onderstaande foto's voor een vergroting.