Activiteiten

Geen nieuws beschikbaar.

Sinterklaas en Pieten komen naar het Streekmuseum!

Op zaterdag 25 november om 14.30 uur brengt Sinterklaas een bezoek aan ons museum.

 

Voor ieder kind een kleine verassing

De Goedheiligman brengt ook zijn Pieten mee en met elkaar zullen ze er een gezellig feest van maken voor alle kinderen en ouders die op dat moment in het museum zijn. Liedjes zingen, pepernoten eten en warme chocolademelk drinken. Voor ieder kind is er ook nog een kleine verrassing.

 

Zet je schoen maar klaar

Je mag vanaf 18 november al je schoentje zetten bij de haard in de Pronkkamer van het museum. Op 25 november kun je hem dan gevuld en al weer meenemen. Kom wel tijdens openingstijd! (dinsdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur).

 

Waar: Streekmuseum KRIMPENERWAARD, IJsseldijk 312, 2922 BM, Krimpen aan den IJssel

Datum en tijdstip:

zaterdag 25 november om 14.30 uur (tot 16.00 uur)

Toegang: vrij