Verkiezing museale Publieksprijs 2018

Museumliefhebbers opgelet: Wilt u uw favoriete museum nomineren voor deze prijs? Dan kunt U uw stem door middel van een beoordeling vanaf nu tot en met 29 december 2017 via de website www.Museumkwartier.nl uitbrengen en maak kans op een paar prachtige prijzen.

Museumkwartier.nl Awards 2018

Sinds 2015 reikt Museumkwartier.nl jaarlijks prijzen uit aan de best gewaardeerde musea in Nederland. De drie winnende musea (Goud, Zilver, Brons) mogen zich een jaar lang winnaar noemen van de Museumkwartier.nl Awards. Vorig jaar werden de eerste, tweede en derde prijs in de wacht gesleept door respectievelijk Museum Møhlmann in Appingedam, het Schipbreuk- en Juttersmuseum op Texel en De Halve Maen in Hoorn.

Stem op ons

Wilt u het Streekmuseum KRIMPENERWAARD nomineren voor deze prijs? Dan kunt u direct uw beoordeling uitbrengen via deze link.

Stem mee en maak kans op een mooie prijs

Museumfans die hun stem uitbrengen maken kans op mooie prijzen als een weekendverblijf Zuid-Limburg (2 nachten voor 4 personen) in Buitenplaats de Mechelerhof, vrijkaarten voor diverse musea en proefabonnementen op het magazine Alles over Geschiedenis. De museale verkiezing wordt dit jaar opgezet in samenwerking met het magazine Alles over Geschiedenis en CHIP FOTO magazine.

Stemmen kan vanaf nu tot en met 29 december 2017 door een beoordeling uit te brengen op een museum naar keuze via de website museumkwartier.nl